Αγαπητοί φίλοι και αθλητές οι εγγραφές για τους αγαπημένους μας αγώνες TIHIORACE άνοιξαν! Ενημερωθείτε στο https://tihiorace.gr/register/Οργανωτική επιτροπή TIHIORACE

REGISTRATION & ENTRY FEE ALERT!

  •  #ULTRA TIHIORACE  Αγώνες:
    Κλείσιμο εγγραφών - Προθεσμία εξόφλησης Entry Fee: 31/07/2022

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Σε όλους τους αγώνες Tihorace 2022 θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την περίοδο πραγματοποίησης των αγώνων.

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE

TIHIORACE - ΝΕΑ

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TIHIORACE 2022

Το 3ημερο που μας πέρασε η ορεινή Δωρίδα είχε την τιμητική της. Μετά από δύο χρονιές όπου η διοργάνωση είχε μεταφερθεί για το φθινόπωρο (λόγο καραντίνας) επιτέλους ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Τείχιο την άνοιξη. Μια εποχή που θεωρείται ιδανική για την περιοχή καθώς τα δρυοδάση ντύνονται πάλι πράσινα και τα αλπικά λιβάδια του όρους Τρίκορφα μοσχοβολούν από τα...

Φωτογραφίες από τους Αγώνες του Tihiorace Mountain Bike Edition!

Αγαπητοί Αθλητές, στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν τις φωτογραφίες σας από τους αγώνες του Tihiorace Mountain Bike Edition!

Δελτίο Τύπου Tihiorace 2022 (20/04/2022)

Η άνοιξη έφτασε και τα δρυοδάση της ορεινής Δωρίδας «στολίζονται» με τις καταπράσινες φυλλωσιές τους. Τα μονοπάτια όπως πάντα καλοσυντηρημένα είναι έτοιμα και οι μέρες πλησιάζουν. Το ραντεβού της δρομικής κοινότητας για ένα μοναδικό τριήμερο είναι προ των πυλών!

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Tihiorace MTB 2022

Το διήμερο 16 & 17 Απριλίου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του Tihiorace MTB Edition μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το γραφικό χωριό Τείχιο Δωρίδας. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ