Συχνές ερωτήσεις

1. Πήρα τη μεγάλη απόφαση και επιθυμώ να συμμετέχω στους αγώνες του Tihiorace! Πώς κάνω εγγραφή; 

Πολύ απλά επισκεφτείτε τη σελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής TIHIORACE (https://tihiorace.gr/register) επιλέξτε αγώνα που επιθυμείτε και συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.


2. Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

Μόλις συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και πατήστε το κουμπί “REGISTER” εμφανίζεται στην οθόνη σας η σελίδα που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας. Επίσης ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας έχει σταλεί στο email που καταχωρήσατε. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό το email, παρακαλούμε όπως ελέγξετε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας spam.


3. Έκανα την εγγραφή μου. Τι γίνεται στη συνέχεια;

Για να επικυρωθεί η εγγραφή σας (STATUS CONFIRMED) θα πρέπει να εξοφληθεί το Entry Fee μέχρι την ημερομηνία που έχει οριστεί στους Κανόνες Συμμετοχής του αγώνα. Οι αθλητές που έχουν κάνει την εγγραφή τους μπορούν να βρουν το όνομά τους στη Λίστα εγγεγραμμένων αθλητών του αντίστοιχου αγώνα που έχουν δηλώσει και να ελέγχουν το Registration Status.

Με Status "CONFIRMED" εμφανίζονται οι αθλητές που έχουν εξοφλήσει το ποσό του Entry Fee του αγώνα. Με Status "PENDING" εμφανίζονται οι αθλητές των οποίων εκκρεμεί η εξόφληση του Entry Fee.


4. Ποιό είναι το κόστος συμμετοχής των αγώνων;

Το κόστος συμμετοχής (entry fee) αναγράφεται στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων. Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης του αγώνα με ευθύνη της διοργάνωσης ή μετά από κρατική απόφαση τα χρήματα θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες.

Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.


5. Πώς μπορώ να πληρώσω τη συμμετοχή μου; (entry fee)

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της VivaWallet.

Όλες οι πληροφορίες, τραπεζικοί λογαριασμοί ή online πληρωμή με κάρτα υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://tihiorace.gr/register/index.php/pay.html


6. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Από το Info Kiosk της Γραμματείας την ημέρα των αγώνων.


7. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Αναλυτικά στοιχεία για την ώρα έναρξης των αγώνων και την τοποθεσία ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας στο τμήμα "Πρόγραμμα Αγώνων - Χρήσιμες πληροφορίες" και στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων.


8. Υπάρχουν χρονικά όρια;

Ναι. Τα χρονικά όρια θα τα βρείτε στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων.


9. Πού μπορώ να μείνω για το Σαββατοκύριακο του αγώνα;

Υπάρχουν αρκετές δυνατότητες. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της περιοχής θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο τμήμα της ιστοσελίδας μας "Διαμονή (ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα)".

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών δρομέων να διανυκτερεύσουν με τις σκηνές τους δίπλα στον χώρο εκκίνησης - τερματισμού του αγώνα διαμόρφωσε κατάλληλα το σημείο ώστε να είναι δυνατή η διαμονή χωρίς κόστος. Στον χώρο λειτουργούν τουαλέτες και υπάρχει πρόσβαση σε νερό.


10. Πού μπορώ να απευθυνθώ τις μέρες των αγώνων για τυχόν απορίες μου;

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει σχετικό Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού. Επίσης η “τεχνική ενημέρωση” πριν από κάθε αγώνα θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες.