Συχνές ερωτήσεις

1. Πήρα τη μεγάλη απόφαση και επιθυμώ να συμμετέχω στους αγώνες του Tihiorace! Πώς κάνω εγγραφή; 

Πολύ απλά επισκεφτείτε τη σελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής TIHIORACE (https://tihiorace.gr) επιλέξτε αγώνα που επιθυμείτε και συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.


2. Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

Μόλις συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής του αγώνα και πατήστε το κουμπί “ΠΛΗΡΩΜΗ / PAYMENT” εμφανίζεται στην οθόνη σας η επιλογή για την καταχώρηση των στοιχείων της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Ακολουθήστε την διαδικασία πληρωμής για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Αν η πληρωμή σας είναι επιτυχής θα εμφανιστεί στην οθόνη μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας. Επίσης ένα email επιβεβαίωσης της επιτυχημένης εγγραφής / πληρωμής θα σας σταλεί στο email που καταχωρήσατε. Στην περίπτωση που η πληρωμή σας δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγγραφή σας ΔΕΝ θα καταχωρηθεί και θα πρέπει να επαναλάβετε ξανά την διαδικασία εγγραφής και πληρωμής.


3. Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής των αγώνων;

Το κόστος συμμετοχής (entry fee) αναγράφεται στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων. Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης του αγώνα με ευθύνη της διοργάνωσης ή μετά από κρατική απόφαση τα χρήματα θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες.

Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.


4. Πώς μπορώ να πληρώσω τη συμμετοχή μου; (entry fee)

Η πληρωμή γίνεται κατά την διαδικασία εγγραφής και μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.


5. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Από το Info Kiosk της Γραμματείας την ημέρα των αγώνων.


6. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Αναλυτικά στοιχεία για την ώρα έναρξης των αγώνων και την τοποθεσία ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας στο τμήμα "Πρόγραμμα Αγώνων - Χρήσιμες πληροφορίες" και στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων.


7. Υπάρχουν χρονικά όρια;

Ναι. Τα χρονικά όρια θα τα βρείτε στους Κανόνες Συμμετοχής των αγώνων.


8. Πού μπορώ να μείνω για το Σαββατοκύριακο του αγώνα;

Υπάρχουν αρκετές δυνατότητες. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της περιοχής θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο τμήμα της ιστοσελίδας μας "Διαμονή (ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα)".

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών δρομέων να διανυκτερεύσουν με τις σκηνές τους δίπλα στον χώρο εκκίνησης - τερματισμού του αγώνα διαμόρφωσε κατάλληλα το σημείο ώστε να είναι δυνατή η διαμονή χωρίς κόστος. Στον χώρο λειτουργούν τουαλέτες και υπάρχει πρόσβαση σε νερό.


9. Πού μπορώ να απευθυνθώ τις μέρες των αγώνων για τυχόν απορίες μου;

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει σχετικό Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού. Επίσης η “τεχνική ενημέρωση” πριν από κάθε αγώνα θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες.