Νέα

Tihiorace MTB – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Η ομάδα του Tihiorace ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες (λόγω ανωτέρας βίας) για τους αγώνες Tihiorace Mountain Bike Edition 2023 που θα διεξαχθούν 23 και 24 Σεπτεμβρίου με αφετηρία και τερματισμό το γνωστό και φιλόξενο Τείχιο Δωρίδας.

Περισσότερα

Άνοιγμα εγγραφών των αγώνων TIHIORACE 2023!


Από το 2014 οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Τείχιο Δωρίδας είναι ένα ραντεβού για δρομείς που αγαπούν την φύση. Κάθε Μάιο στα μονοπάτια του όρους Τρίκορφο Δωρίδας απολαμβάνουμε την ανοιξιάτικη φύση με διαδρομές για όλα τα γούστα. Έτσι και φέτος στις 05-07/5/2023 σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια TihioRace!

Περισσότερα

Καλεντάρι αγώνων Tihiorace για το 2023

Φέτος που το Tihiorace διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά είμαστε διπλά χαρούμενοι και σας περιμένουμε όλους στο φιλόξενο Τείχιο Δωρίδας με πολλές εκπλήξεις!

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης Tihiorace Ultra Edition 2022

Για την οργανωτική επιτροπή του Ultra Tihio Race ήταν ένα μεγάλο όνειρο χρόνων που έλαβε «σάρκα και οστά». Για τους αθλητές ήταν μια μεγάλη πρόκληση! Είναι αυτή η μοναδικότητα της διάσχισης των τριών ψηλότερων βουνών της Στερεάς Ελλάδας που πέρα από την τεχνική δυσκολία που παρουσιάζουν προσφέρουν μια αέρινη αίσθηση ψηλών κορυφών.

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE