ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ULTRA TIHIORACE 2022

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν τις φωτογραφίες σας από τους αγώνες ultra του Tihiorace 2022!

Μία παροχή της διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες όπου σε κάθε φωτογραφία αναγράφονται πληροφορίες όπως αγώνισμα, ονοματεπώνυμο και χρόνος!

https://www.foto-trexoume.gr/tihioultra2022

Νέα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης Tihiorace Ultra Edition 2022

Για την οργανωτική επιτροπή του Ultra Tihio Race ήταν ένα μεγάλο όνειρο χρόνων που έλαβε «σάρκα και οστά». Για τους αθλητές ήταν μια μεγάλη πρόκληση! Είναι αυτή η μοναδικότητα της διάσχισης των τριών ψηλότερων βουνών της Στερεάς Ελλάδας που πέρα από την τεχνική δυσκολία που παρουσιάζουν προσφέρουν μια αέρινη αίσθηση ψηλών κορυφών.

Περισσότερα

Tihiorace Ultra Edition 2022 Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), τελεί το Tihiorace Ultra Edition που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου στο Τείχιο της Ορεινής Δωρίδας.

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TIHIORACE 2022Το 3ημερο που μας πέρασε η ορεινή Δωρίδα είχε την τιμητική της. Μετά από δύο χρονιές όπου η διοργάνωση είχε μεταφερθεί για το φθινόπωρο (λόγο καραντίνας) επιτέλους ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Τείχιο την άνοιξη. Μια εποχή που θεωρείται ιδανική για την περιοχή καθώς τα δρυοδάση ντύνονται πάλι πράσινα και τα αλπικά λιβάδια του όρους Τρίκορφα μοσχοβολούν από τα βότανα. 

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου Tihiorace 2022 (20/04/2022)

Η άνοιξη έφτασε και τα δρυοδάση της ορεινής Δωρίδας «στολίζονται» με τις καταπράσινες φυλλωσιές τους. Τα μονοπάτια όπως πάντα καλοσυντηρημένα είναι έτοιμα και οι μέρες πλησιάζουν. Το ραντεβού της δρομικής κοινότητας για ένα μοναδικό τριήμερο είναι προ των πυλών!

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE