ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TIHIORACE 2021 (01/10 - 03/10)
Δείτε τις φωτογραφίες από τους φετινούς αγώνες TIHIORACE 2021 (01/10 - 03/10) στο παρακάτω link https://www.foto-trexoume.gr/tihio_race_2021. Αναζητήστε τις φωτογραφίες εισάγοντας τον αριθμό συμμετοχής σας BIB, ευγενική προσφορά του TIHIORACE!

Νέα

Ακύρωση των 250Km & 165Km του Ultra Tihio Race 2021

Οι αγώνες Ultra Summits Tihiorace 250km & X-Ultra Tihiorace 165km είναι οι πιο δύσκολοι στο είδος τους στην Ελλάδα καθώς διέρχονται από τρία μεγάλα βουνά των δυόμησι χιλιάδων μέτρων (Γκιώνα, Βαρδούσια, Παρνασσός) όπου ο καιρός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πολλά από τα χιλιόμετρα που καλούνται να τρέξουν οι αθλητές είναι σε αλπικό τοπίο όπου η εύρεση της πορείας είναι πολύ δύσκολη με συνθήκες ομίχλης.

Περισσότερα

Φωτογραφίες αγώνων TIHIORACE

Με αφορμή τη δημοσίευση των φωτογραφιών της διοργάνωσης Tihiorace 2021 από το Fototrexoume στο παρακάτω link: https://www.foto-trexoume.gr/tihio_race_2021 θέλουμε να τονίσουμε ότι όλες οι προσωπικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι προσφορά του Tihiorace που σε συνεργασία με το Fototrexoume αναγράφουν επάνω ονοματεπώνυμο, προσωπικό χρόνο και άθλημα κάθε αθλητή (η ανάρτηση των φωτογραφιών γίνεται σταδιακά και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (7/10)).

Για άλλη μία χρονιά σεβόμαστε και προσέχουμε τους αθλητές που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους παρέχοντάς τους εκτός από τις φωτογραφίες, εμφανή σήμανση στις διαδρομές, άρτια τροφοδοσία στους σταθμούς με έμπειρους εθελοντές, μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα, starter pack με μπλούζα της διοργάνωσης (διαφορετικό χρώμα σε κάθε αγώνισμα) και δώρα από τους χορηγούς μας, μαγειρευτό φαγητό για όλους μετά τους αγώνες φτιαγμένο με αγάπη από εθελοντές, μετάλλια και προσεγμένα ξύλινα κύπελλα, κλήρωση με πλούσια δώρα, παραγωγή αναμνηστικού video και μουσική.

Η ομάδα του Tihiorace και οι φιλόξενοι κάτοικοι του Τειχίου και της περιοχής έκαναν για άλλη μία φορά τους αθλητές να αισθανθούν άνετα και να ευχαριστηθούν την εμπειρία.

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου (05/10/2021) Tihiorace 2021

Για άλλη μία χρονιά επιστρέφουμε από το αγαπημένο μας Τείχιο με ικανοποίηση, χαρά και αυτή τη γλυκιά κούραση που νιώθεις μετά την ολοκλήρωση ενός 3ημέρου γεμάτο αγώνες και αυτό γιατί μέσα σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια το 8ο Tihiorace. Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας και την κατανόηση όλων για τους περιορισμούς και τους κανόνες ασφαλείας, ολοκληρώσαμε τη διοργάνωση με επιτυχία και ασφάλεια.

Περισσότερα

Μεταφορά αθλητών με πούλμαν: Κυριακή 03/10/2021

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, η διοργάνωση του TihioRace θα βάλει πούλμαν μεταφοράς από το ΟΑΚΑ την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 05:30 και αναχώρηση για επιστροφή από το Τείχιο στις 17:30 την ίδια ημέρα, με κόστος συμμετοχής 10€.

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE