Νέα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TIHIORACE 2022Το 3ημερο που μας πέρασε η ορεινή Δωρίδα είχε την τιμητική της. Μετά από δύο χρονιές όπου η διοργάνωση είχε μεταφερθεί για το φθινόπωρο (λόγο καραντίνας) επιτέλους ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Τείχιο την άνοιξη. Μια εποχή που θεωρείται ιδανική για την περιοχή καθώς τα δρυοδάση ντύνονται πάλι πράσινα και τα αλπικά λιβάδια του όρους Τρίκορφα μοσχοβολούν από τα βότανα. 

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου Tihiorace 2022 (20/04/2022)

Η άνοιξη έφτασε και τα δρυοδάση της ορεινής Δωρίδας «στολίζονται» με τις καταπράσινες φυλλωσιές τους. Τα μονοπάτια όπως πάντα καλοσυντηρημένα είναι έτοιμα και οι μέρες πλησιάζουν. Το ραντεβού της δρομικής κοινότητας για ένα μοναδικό τριήμερο είναι προ των πυλών!

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Tihiorace MTB 2022
Το διήμερο 16 & 17 Απριλίου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του Tihiorace MTB Edition μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το γραφικό χωριό Τείχιο Δωρίδας. 

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE