Νέα

Καλεντάρι αγώνων Tihiorace για το 2024

Tο 2024 έρχεται με πολλές εκπλήξεις & αλλαγές στο πρόγραμμα του Tihiorace. Σας ανακοινώνουμε τις αθλητικές μας διοργανώσεις έγκαιρα ώστε να μη λείψουν από το αγωνιστικό σας καλεντάρι!

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου Tihiorace MTB 27/09/2023Το διήμερο 23 & 24 Σεπτεμβρίου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του TihioRace μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Τείχιο Δωρίδας.

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TihioRace 11/05/2023

Με πάνω από 600 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 10ο επετειακό Tihiorace το 3ημερο που μας πέρασε (5-7 Μαΐου) στην ορεινή Δωρίδα. Αθλητές και θεατές απόλαυσαν το ανοιξιάτικο τοπίο με τη βοήθεια του καλού καιρού! Το φιλόξενο Τείχιο αγκάλιασε για άλλη μια χρονιά την εκδήλωση καθώς παραπάνω από 100 εθελοντές βοήθησαν στην υλοποίηση των αγώνων.

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE