Νέα

Πρόγραμμα Αγώνων TihioRace 2021Αφήνοντας πίσω την περσινή χρονιά με μια γλυκόπικρη γεύση, η διοργανωτική ομάδα του
TihioRace, ξεκινά με αισιοδοξία και όρεξη, εμπλουτίζοντας το καλεντάρι των αγώνων και δημιουργώντας νέες προκλήσεις για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και το mountain bike!

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TihioRace 2020

Στον απόηχο του τριημέρου αυτό που μένει είναι μια γλυκιά επίγευση, χαρά και μια μικρή ανακούφιση πως όλα πήγαν όπως ακριβώς έπρεπε. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι τριήμεροι αγώνες ορεινού τρεξίματος TihioRace & TihioStageRace, μετά την αναβολή που είχαν πάρει την άνοιξη λόγω της πανδημίας covid-19.

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TihioRace Ultra Edition 2020Το τριήμερο 24-27 Σεπτεμβρίου δόθηκαν οι εκκινήσεις για τους 2 ultra αγώνες της διοργάνωσης μας. To 3 UltraSummits TihioRace, αγώνας 215 χιλιομέτρων με 11.000 θετική υψομετρική και το Ultra TihioRace, αγώνας 65 χιλιομέτρων με 3.000 θετική υψομετρική.

Περισσότερα

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Tihio Mountain Bike Race 2020

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Τείχιο Δωρίδος το 2ο Tihio Mountain Bike Race. 196 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, στάθηκαν στην γραμμή εκκίνησης των 2 διαδρομών που σχεδίασε ο Τάκης Μπαλάσκας, full race 42k και short race 16k. Δύο απαιτητικές διαδρομές, μέσα από έλατα, καστανιές, βελανιδιές και πλατάνια, οι οποίες συνδύασαν την τεχνική δυσκολία με την φυσική κατάσταση, περιελάμβαναν το σύνολο των δυσκολιών που υπάρχει στο ορεινό πεδίο με αποκορύφωμα το υπέροχο μονοπάτι των 5,2χλμ. Το μεγαλύτερο ποδηλατικό μονοπάτι που υπάρχει σε αγώνα στην Ελλάδα.

Περισσότερα

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE