Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία - Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Φλόγα και το ΟΑΚΑ πραγματοποιούμε τη 2η εκδήλωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας «ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ & ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» για την υποστήριξη των Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Περισσότερα

Άνοιγμα εγγραφών Αγώνων Tihiorace 2022Από το 2014 οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Τείχιο Δωρίδας είναι ένα ραντεβού για δρομείς που αγαπούν την φύση. Κάθε Μάιο στα μονοπάτια του όρους Τρίκορφο Δωρίδας απολαμβάνουμε την ανοιξιάτικη φύση με διαδρομές για όλα τα γούστα.

Περισσότερα

1st TIHIORACE TRAIL RUNNING CAMP στο ΟΑΚΑ

Το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1st TihioRace Trail Running Camp στο ΟΑΚΑ υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου! Η μεγάλη συμμέτοχη είχε απόλυτη κάλυψη όλων των διαθέσιμων θέσεων και φυσικά την εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτόκολλων.

Περισσότερα

Καλεντάρι αγώνων Tihiorace για το 2022Νέα χρονιά και με νέες συγκινήσεις στο γνωστό πια σε όλους Τείχιο Δωρίδας! Για το 2022 με χαρά σας ανακοινώνουμε τις αθλητικές μας διοργανώσεις ώστε έγκαιρα να φτιάξετε το αγωνιστικό σας καλεντάρι.

Περισσότερα

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE