ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ULTRA TIHIORACE 2022

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν τις φωτογραφίες σας από τους αγώνες ultra του Tihiorace 2022!

Μία παροχή της διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες όπου σε κάθε φωτογραφία αναγράφονται πληροφορίες όπως αγώνισμα, ονοματεπώνυμο και χρόνος!

https://www.foto-trexoume.gr/tihioultra2022

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Με τη φράση “better life for all” ως μότο και πιστεύοντας πως ο δρόμος για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο για όλους είναι μέσω της παιδείας των νέων, εστιάζουμε στην εκπαίδευση, την υποστήριξη και την δράση, δίνοντας στα παιδιά μας την ευκαιρία βιωματικών εμπειριών με επίκεντρο τον συνάνθρωπο, τα ζώα και τη φύση.

Αρχικός μας στόχος είναι κάθε τρίμηνο να δημιουργούμε τουλάχιστον μια εκδήλωση όπου τα παιδιά μαζί με τους γονείς, θα μπορούν να γνωρίσουν τη δύναμη της προσφοράς και παρέα να βρουν το κίνητρο και την έμπνευση για ένα πιο αισιόδοξο και φωτεινό αύριο.

 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΡΕΞΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE