ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ULTRA TIHIORACE 2022

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν τις φωτογραφίες σας από τους αγώνες ultra του Tihiorace 2022!

Μία παροχή της διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες όπου σε κάθε φωτογραφία αναγράφονται πληροφορίες όπως αγώνισμα, ονοματεπώνυμο και χρόνος!

https://www.foto-trexoume.gr/tihioultra2022

Τοποθεσία

Το Τείχιο Δωρίδας βρίσκεται στα NΔ του νομού Φωκίδας και ανήκει στον Δήμο Δωρίδας, είναι ένα μικρό γραφικό χωρίο σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την Ναύπακτο και σε υψόμετρο 580 μέτρα.

Περιβάλλεται από πλατάνια, φυσικές πηγές και την άγρια ομορφιά του φυσικού Ρουμελιώτικου πλούτου, τα όποια του δίνουν μια σταθερή αξία στον χρόνο.

Το χωριό παλιότερα είχε το όνομα Λυκοχώρι και αυτό προήλθε, σύμφωνα με μια άποψη, από τους λύκους που αφθονούσαν στην περιοχή ή σύμφωνα με άλλη άποψη από το όνομα κάποιου στρατηγού Λυκ που είχε καταλάβει το αρχαίο Τείχιο. Μετονομάστηκε σε "Τείχιον", σε αναφορά της αρχαίας ομώνυμης πόλης της Φωκίδας, το 1929.

 

Βρείτε στα παρακάτω links περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο Τείχιο, εστιατόρια και ξενώνες διαμονής στην περιοχή, αξιοθέατα.

ΤΕΙΧΙΟ

Ανακάλυψε τα υπέροχα μονοπάτια και τρέξε με σύμμαχο τη φύση! Γνώρισε τις διαδρομές και δήλωσε συμμετοχή.

#TIHIORACE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ