Διοργανωτής Αγώνων Tihiorace

Η Διοργάνωση TIHIORACE


Οι ορείνοι αγώνες TihioRace, ξεκίνησαν το 2014 με αφορμή την αγάπη του ιδρυτή Θ. Ρούμπα για τον τόπο και τον αθλητισμό. Όραμα και στόχος μας είναι η ανάπτυξη του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής μέσω των αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών διοργανώσεων.

Σκοπός μας ο επαναπατρισμός στην περιοχή και η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών και θέσεων εργασίας σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και την φύση.

Στόχος μας είναι μέσα από τις διαδρομές μας και την φιλοξενεία μας, να έχετε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφίες αυτού του τόπου και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπείρια.

 
ΤΕVACOM: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ 14, ΤΚ 11363 ΚΥΨΕΛΗ ΑΦΜ: 800752709 ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ.210 2419680, 210 8232439

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Νικητής το περιβάλλον και η φύση... γιατί όχι και εσύ; Δήλωσε συμμετοχή στους αγώνες!

#REGISTERTIHIORACE

TIHIORACE - ΝΕΑ

Μια αγκαλιά για τα παιδιά!

Είναι οι στιγμές που νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις δυσκοίλιες! Η Αγάπη σας σήμερα ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για τα Παιδιά!

Μετάθεση ημερομηνίας αγώνων Ultra Tihiorace 2021 Μετάθεση ημερομηνίας αγώνων Ultra Tihiorace 2021

Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Ultra Tihio Race έκανε σημαντικές προσπάθειες ώστε να ετοιμάσει μια άρτια διοργάνωση για τις 16-19 Σεπτεμβρίου. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και βουνά που ανακοινώθηκε μέσα στον Αύγουστο μας ανάγκασε να αναστείλουμε τις συντηρήσεις και σηματοδοτήσεις των μονοπατιών αλλά να παραμείνουμε σε εγρήγορση ώστε να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι...

Εθελοντική Αιμοδοσία, Κυριακή 05/09/2021 στο ΟΑΚΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Φλόγα και το ΟΑΚΑ πραγματοποιούμε εκδήλωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την υποστήριξη των Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

1η Λαμπαδηδρομία ΙΑΣΩΝ23

Tο TihioRace & το TihioRace Care στήριξαν τη Δάδα Ζωής και το Σάββατο 10/7 βρεθήκαμε ανάμεσα σε Ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει «ουσία ζωής»!

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ