Δελτίο Τύπου Tihiorace MTB 27/09/2023Το διήμερο 23 & 24 Σεπτεμβρίου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του TihioRace μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Τείχιο Δωρίδας.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκίνησε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα των 74km (Marathon) στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Παγώνης στην κατηγορία 30-39, Γιάννης Γιάνναρος στην κατηγορία 40-49, ο Αντώνης Χαψάς στην κατηγορία 50-59 και ο Βασίλης Κωστόπουλος στην κατηγορία 60+. Στην κατηγορία των E-Bike Marathon 74km νικητής ήταν ο Κώστας Δρακονταειδής.

Οι αγώνες συνεχίστηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες των 16km, των 34km και την ολοκλήρωση του MTB CUP. Στον αγώνα των 16km (Short Race), στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκαν οι Βαγγέλης Τιρτίγκος και στις γυναίκες η Νάντια Σούζα. Στον αγώνα των 39km (Full Race), στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Γραμματικός Βαρελάς και στις γυναίκες η Μαρία Στέφα. Στην κατηγορία των e-bikes 34km νικητής ήταν ο Σπύρος Ματιάτος.Ο μεγαλύτερος, όμως, και δυσκολότερος αγώνας του διημέρου ήταν το ΜΤΒ CUP, νικητής σε αυτόν τον αγώνα ήταν o Βασίλης Βιτζηλαίος.

Η φετινή διοργάνωση είχε, για άλλη μια φορά, την μεγάλη συμπαράσταση των κατοίκων, οι οποίοι στελέχωσαν τους σταθμούς ανεφοδιασμού και μετέδωσαν στους δρομείς την θετική τους ενέργεια.Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους χορηγούς KOVANIS, SHIMANO, READY, PLANET FRUITS, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, WUDY GREECE, HANSAPLAST, CARREFOUR και δωροθέτες FUNKY BUDDHA, AVE, BLACKMILE, CYCLIST καθώς επίσης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Αχαϊας), την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το δασαρχείο, την ΕΟΠ, την αστυνομία και όλες τις δημοτικές αρχές της περιοχής για την αμέριστη συμπαράσταση.

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE