Άνοιγμα εγγραφών Αγώνων Tihiorace 2022Από το 2014 οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Τείχιο Δωρίδας είναι ένα ραντεβού για δρομείς που αγαπούν την φύση. Κάθε Μάιο στα μονοπάτια του όρους Τρίκορφο Δωρίδας απολαμβάνουμε την ανοιξιάτικη φύση με διαδρομές για όλα τα γούστα.

Έτσι και φέτος στις 13-15/5/2022 σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια παρέα! Οι εγγραφές άνοιξαν στο www.tihiorace.gr όπου υπάρχουν και όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και ο μοναδικός αγώνας στην χώρα μας τύπου Stage. Μια μοναδική εμπειρία τριών (3) ημερών όπου οι αθλητές τρέχουν κάθε ημέρα μια διαφορετική διαδρομή. Όλοι οι συμμετέχοντες φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης όπου εμείς φροντίζουμε για όλα. Μια μοναδική εμπειρία που πρέπει έστω και μια φορά να την ζήσεις!

13-15/5/2022 Tihio Race Trail Running

• TIHIO STAGE RACE 100KM, D+ 5350M
• WOLF’S RACE 51K, D+ 2850M
• DEER’S RACE 30KM, D+ 1530M
• HAWK’S RACE 20KM, D+ 900M
• ΦΛΟΓΑ 10KM, D+ 400M
• ΠΟΡΕΙΑ 15KM για αθλητές ΑΜΕΑ με χειρήλατο όχημα

Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου! Be there!!!

Αρχείο Δημοσιεύσεων: Αγώνες Δελτίο Τύπου Tihiorace 2022

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE