Μεταγωνιστικό Δελτιου Τύπου Tihiorace Mountain Bike CUP 2021Το διήμερο 23 & 24 Οκτωβρίου έγινε, για 3η φορά, με μεγάλη επιτυχία το Tihiorace MTB μέσα σε πανέμορφες διαδρομές στην ορεινή Δωρίδα με επίκεντρο το γραφικό χωριό Τείχιο.

Περισσότεροι από 230 φίλοι του ΜΤΒ απόλαυσαν τις απαιτητικές διαδρομές στους αγώνες των 74km το Σάββατο και των 39Km & 16km την Κυριακή ενώ οι αθλητές που συμμετείχαν στο CUP αγωνίστηκαν στα δύο αγωνίσματα των 74km & 39km και τις δύο ημέρες.

Νικητές στο Tihiorace MTB Cup 2021, στους άνδρες, στην ηλικιακή κατηγορία Α1 ήταν ο Δέγγλερης Νικόλαος, στην Α2 ο Θεόδωρος Πετρίδης, στην Α3 ο Γιώργος Δάντος, στην Α4 ο Ντούλιας Δημήτρης και στην Α5 ο Ευστάθιος Λύτρας. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Δανάη Στρουμπούλη.

  • Στον αγώνα Marathon 74km νικητής στους άνδρες ήταν ο Δημοσθένης Βαλαβάνης, με 2ο τον Αλέξανδρο Δρόσο και 3ο τον Αλέξανδρο Ρίζο.
  • Στον αγώνα Full Race 39km νικητής ήταν ο Ευάγγελος Βεργόπουλος στους άνδρες και η Φανή Δήμα στις γυναίκες.
  • Στον αγώνα Short Race 16km νικητής ήταν ο Μιχάλης Μαστροκούκος στους άνδρες και η Δέσποινα Βουτυρά στις γυναίκες.

 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ https://tihiorace.gr/plirofories/apotelesmata/2021

Όπως πάντα στο φιλόξενο Τείχιο, μετά τους αγώνες υπήρχε γεύμα για όλους, απονομές και κληρώσεις με ποδηλατικά δώρα! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας που ήταν παρόλη την κακοκαιρία εκεί, και όλους τους Χορηγούς και Δωροθέτες μας:

KASSIMATIS BIKES
CYCLIST.GR
KSPORT
FUNKY BUDDHA
ΙΟΛΗ
ΔΕΛΤΑ
ΕΨΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΚΒΕΛ
FIX ΑΝΕΥ
MYTHOS 0.0%
WUDY – THOMADAKIS LTD
ΜΠΑΝΑΝΕΣ PLANET FRUITS
ΜΗΛΑ ZAGORIN
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΥΘΙΟ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Tihiorace MTB 2022.

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE