Φωτογραφίες αγώνων TIHIORACE

Με αφορμή τη δημοσίευση των φωτογραφιών της διοργάνωσης Tihiorace 2021 από το Fototrexoume στο παρακάτω link: https://www.foto-trexoume.gr/tihio_race_2021 θέλουμε να τονίσουμε ότι όλες οι προσωπικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι προσφορά του Tihiorace που σε συνεργασία με το Fototrexoume αναγράφουν επάνω ονοματεπώνυμο, προσωπικό χρόνο και άθλημα κάθε αθλητή (η ανάρτηση των φωτογραφιών γίνεται σταδιακά και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (7/10)).

Για άλλη μία χρονιά σεβόμαστε και προσέχουμε τους αθλητές που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους παρέχοντάς τους εκτός από τις φωτογραφίες, εμφανή σήμανση στις διαδρομές, άρτια τροφοδοσία στους σταθμούς με έμπειρους εθελοντές, μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα, starter pack με μπλούζα της διοργάνωσης (διαφορετικό χρώμα σε κάθε αγώνισμα) και δώρα από τους χορηγούς μας, μαγειρευτό φαγητό για όλους μετά τους αγώνες φτιαγμένο με αγάπη από εθελοντές, μετάλλια και προσεγμένα ξύλινα κύπελλα, κλήρωση με πλούσια δώρα, παραγωγή αναμνηστικού video και μουσική.

Η ομάδα του Tihiorace και οι φιλόξενοι κάτοικοι του Τειχίου και της περιοχής έκαναν για άλλη μία φορά τους αθλητές να αισθανθούν άνετα και να ευχαριστηθούν την εμπειρία.

Αρχείο Δημοσιεύσεων: 2021 Αγώνες Δελτίο Τύπου Φωτογραφίες

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE