Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου (05/10/2021) Tihiorace 2021

Για άλλη μία χρονιά επιστρέφουμε από το αγαπημένο μας Τείχιο με ικανοποίηση, χαρά και αυτή τη γλυκιά κούραση που νιώθεις μετά την ολοκλήρωση ενός 3ημέρου γεμάτο αγώνες και αυτό γιατί μέσα σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια το 8ο Tihiorace. Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας και την κατανόηση όλων για τους περιορισμούς και τους κανόνες ασφαλείας, ολοκληρώσαμε τη διοργάνωση με επιτυχία και ασφάλεια.

Αυτό φάνηκε από τα θετικά σχόλια και τα χαμόγελα των αθλητών και των συνοδών τους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους που μας εμπιστεύτηκαν και ήρθαν στο Τείχιο για να απολαύσουν τις διαδρομές των αγωνισμάτων, το φιλόξενο χωριό και το υπέροχο τοπίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές μας από το Τείχιο και την ευρύτερη περιοχή που για άλλη μία χρονιά ακούραστα και με χαμόγελο βοήθησαν και ενθάρρυναν τους αθλητές και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας που ήταν πάλι σταθερή στο ραντεβού μας για να μας προσέχει και όλους τους Χορηγούς και Δωροθέτες μας.

FUNKY BUDDHA
ΙΟΛΗ
ΔΕΛΤΑ
ΕΨΑ
ΜΑΚΒΕΛ
WEFIT
SESAMIS
AVANCE
WUDY – THOMADAKIS LTD
PLANET FRUITS
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΠΥΘΙΟ
SUSTENIUM
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
GLOBALSAT
1MATION
ALLOU FUN PARK
ANAVASI
BLACKROLL
COMPULIFE
TERRABYTE NET

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ TIHIORACE 2021
https://tihiorace.gr/plirofories/apotelesmata/2021

 

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE