Μετάθεση ημερομηνίας αγώνων Ultra Tihiorace 2021 Μετάθεση ημερομηνίας αγώνων Ultra Tihiorace 2021

Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Ultra Tihio Race έκανε σημαντικές προσπάθειες ώστε να ετοιμάσει μια άρτια διοργάνωση για τις 16-19 Σεπτεμβρίου. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και βουνά που ανακοινώθηκε μέσα στον Αύγουστο μας ανάγκασε να αναστείλουμε τις συντηρήσεις και σηματοδοτήσεις των μονοπατιών αλλά να παραμείνουμε σε εγρήγορση ώστε να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι για την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση (27-8-2021) για παράταση της απαγόρευσης για άλλη μια εβδομάδα (μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2021) και με πιθανότητα επέκτασης μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της απαγόρευσης διεξαγωγής των αγώνων. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές αλλά και σεβασμού της ελληνικής νομοθεσίας αποφασίζουμε την μεταφορά των αγώνων σε νέα ημερομηνία.

Γνωρίζουμε την μακροχρόνια προετοιμασία και τις πολύωρες προπονήσεις που απαιτούνται από τους αθλητές και πάντα θα λειτουργούμε με στόχο την διεξαγωγή των αγώνων όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Για αυτό μεταφέρουμε την διοργάνωση σε νέα ημερομηνία: 14 – 17 Οκτωβρίου. Όποιος αθλητής δεν επιθυμεί να τρέξει τη νέα ημερομηνία μπορεί με ένα απλό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του είτε την μεταφορά τους για το 2022.

Θυμίζουμε ότι για φέτος οι διαδρομές είναι τρεις: 250χλμ, 165χλμ & 65χλμ. Τα μονοπάτια της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, του Παρνασσού και της λίμνης του Μόρνου θα δώσουν μια υπέροχη αγωνιστική εμπειρία στους αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται στο tihiorace.gr όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

Ραντεβού για Ultra περιπέτειες στα μονοπάτια του Τείχιου.

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE