1η Λαμπαδηδρομία ΙΑΣΩΝ23

Tο TihioRace & το TihioRace Care στήριξαν τη Δάδα Ζωής και το Σάββατο 10/7 βρεθήκαμε ανάμεσα σε Ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει «ουσία ζωής»!

Βρεθήκαμε ανάμεσα σε υπομονετικούς Ανθρώπους που αναμένουν με πάθος για ζωή, την μεταμόσχευση τους! Βρεθήκαμε ανάμεσα σε μεταμοσχευμένους όπου η ζωή τους έφερε το πολυπόθητο «δώρο ζωής» και πλέον τα μάτια τους λάμπουν από ευγνωμοσύνη!

Βρεθήκαμε ανάμεσα στην Οικογένεια του Ιάσωνα! Ήταν εκεί οι γονείς που έχασαν άδικα έξω από τη Βουλή σε τροχαίο τον Ιάσωνα... Η εμβληματική Οικογένεια Λαλαούνη προσέφερε «δώρο ζωής» και Αγάπης σε 7 άλλες Οικογένειες που περίμεναν...!

Για τον Ιάσωνα και για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας στηρίξαμε και τρέξαμε στην 1η Λαμπαδηδρομία «ΙΑΣΩΝ 23» από το Καλλιμάρμαρο μέχρι το Μαραθώνα για να μπει η όπου μεταφέρθηκε χέρι - χέρι 42 χιλιόμετρα, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου!

Για να θυμόμαστε κάθε χρόνο τον Ιάσωνα και όλους τους Ανθρώπους που καρτερούν υπομονετικά τον Ιάσωνα τους...!

 

Ο Αθλητισμός είναι Προσφορά, η ανιδιοτελής προσφορά στον Άνθρωπο πάντα θα μας επιστρέφει απλόχερα, Αγάπη, συγκίνηση και δύναμη ψυχής!

Ευχαριστούμε την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων για αυτές τις μοναδικές στιγμές!

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE