Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου TihioRace 2020

Στον απόηχο του τριημέρου αυτό που μένει είναι μια γλυκιά επίγευση, χαρά και μια μικρή ανακούφιση πως όλα πήγαν όπως ακριβώς έπρεπε. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι τριήμεροι αγώνες ορεινού τρεξίματος TihioRace & TihioStageRace, μετά την αναβολή που είχαν πάρει την άνοιξη λόγω της πανδημίας covid-19.

Το στοίχημα για την διοργάνωση μας, να προσφέρουμε στους λάτρεις του αθλήματος ένα ασφαλές αγωνιστικό τριήμερο κερδήθηκε και αυτό φάνηκε από τα χαμόγελα και τα όμορφα σχόλια που εισπράξαμε! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν με την συμμετοχή τους και ήρθαν στο Τείχιο να απολαύσουν τις διαδρομές της προτίμησής τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων είχε ως εξής:

TihioRace

Σάββατο 10/10
51k (wolf’s race)

Κυριακή 11/10 :
10k
20k
30k

TihioStageRace εκκινήσεις

Παρασκευή 9/10 (day 1) 17k
Σάββατο 10/10 (day 2) 51k
Κυριακή 11/10 (day 3) 30k

Οι δυσκολίες ήταν πολλές και το άγχος μεγάλο, χάρη όμως στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας και την κατανόηση όλων για τους περιορισμούς στους κανόνες ασφαλείας, όλα λειτούργησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ώρες των εκκινήσεων και όλο το πρόγραμμα είχαν δημιουργηθεί με γνώμονα την αποφυγή συνωστισμού, ενώ η χρήση μάσκας ήταν υποχρεωτική σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής των αθλητών, εθελοντών και διοργανωτών καθώς και στις εκκινήσεις.

Το 7ο TihioRace ανήκει πλέον στην ιστορία μιας πολύ δύσκολης χρονιάς και για εμάς είναι ένα κομμάτι αισιοδοξίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα εθελοντών που στάθηκε στο πλευρό μας όλες αυτές τις μέρες και βοήθησε στο να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαϊας και στον Αντιδήμαρχο Δήμου Δωρίδας, κύριο Γιάννη Φλέγγα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους δωροθέτες μας,

Funky Buddha
Καραμολέγκος
ΕΨΑ
Πρότυπο Κέντρο Διανομών
Planet Fruits
ΑΙΑ (Wudy Greece & D.E. Thomadakis & Sons Ltd)
Wefit
Etcetera Outdoors
Jumpout
Ostracon
Ανάβαση
Μέλι Δάσους

Η Οργανωτική Επιτροπή

TihioRace

 

Αρχείο Δημοσιεύσεων: 2020 Δελτίο Τύπου Tihiorace Tihio Stage Race Video

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE