Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή TIHIORACE

Για την συμμετοχή σας ως Εθελοντής στους Αγώνες του TIHIORACE και εφόσον είστε άνω των 18 ετων, παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία στην φόρμα που ακολουθεί.

Σύντομα οι υπεύθυνοι του Εθελοντισμού της Διοργάνωσης, θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!


Δηλώνω υπεύθυνα ότι με την αίτηση μου αυτή εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για εθελοντική προσφορά στους Αγώνες του TIHIORACE. Συμφωνώ και θα προσκομίσω οποτεδήποτε μου ζητηθεί οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ικανότητα και καταλληλότητά μου να δράσω ως εθελοντής στον συγκεκριμένο τομέα δράσης. Είμαι υγιής και μπορώ να συμμετέχω ως εθελοντής.  Η προσφορά των υπηρεσιών μου γίνεται αφιλοκερδώς και σε καμία περίπτωση δεν θα διεκδικήσω άμεση ή έμμεση χρηματική αμοιβή γι’ αυτές ή άλλο αντάλλαγμα. Τα παραπάνω στοιχεία μου, δέχομαι να καταγραφούν και να αξιοποιηθούν μόνο στο πλαίσιο της δωρεάν εθελοντικής μου προσφοράς στους αγώνες του TIHIORACE.

TihioRace Care: Ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης»

Το TihioRace Care, είναι ένας ξεχωριστός «φορέας αγάπης» ο οποίος δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή πορεία στην διοργάνωση TihioRace. Έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό, το TihioRace, οργανώνει τα τελευταία χρόνια ποιοτικά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE