Εδώ θα βρείτε χρήσιμες ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων TIHIORACEINFO ALERT! Οργανωτική επιτροπή TIHIORACE

Tihiorace MTB – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Η ομάδα του Tihiorace ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες (λόγω ανωτέρας βίας) για τους αγώνες Tihiorace Mountain Bike Edition 2023 που θα διεξαχθούν 23 και 24 Σεπτεμβρίου με αφετηρία και τερματισμό το γνωστό και φιλόξενο Τείχιο Δωρίδας.

Οι αγωνιστικές αποστάσεις θα είναι, όπως πάντα, το Marathon 74km (+2400m) το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου και τα Full Race 39km (+1520m) και Short Race 16km (+550m) τα οποία θα διεξαχθούν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Θεσμός πλέον και για 4η χρονιά είναι το Tihiorace MTB CUP στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος οι αθλητές τρέχοντας στα 74km την μία ημέρα και στον αγώνα των 39km την επομένη.

Για μια ακόμη χρονιά περιμένουμε τους φίλους των e-bikes, παίρνοντας μέρος στην δική τους κατηγορία.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του ποδηλάτου και των αγώνων μας για την κατανόηση και ευχόμαστε να σας δούμε όλους στο Τείχιο!

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Σε όλους τους αγώνες Tihorace θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την περίοδο πραγματοποίησης των αγώνων.

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE