Υγειονομικά μέτρα

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, έχουν όσες και όσοι, έχουν αποδεχτεί τους όρους της διοργάνωσης, όπως αυτοί προβλέπονται από την προκήρυξη αλλά και τους ειδικούς όρους, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού. Ειδικά για τη φετινή διοργάνωση και σύμφωνα με τα έως τώρα ισχύοντα, θα είναι απολύτως απαραίτητο, ένα από τα παρακάτω:

1) Πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

2) PCR τεστ 72 ωρών.

3) Rapid test 48 ωρών.

4) Πιστοποιητικό νόσησης (μέχρι 180 ημέρες από την νόσηση).

Η χρήση γαντιών από το προσωπικό δεν συστήνεται. Προτιμάται η συχνή απολύμανση των χεριών, με εξαίρεση την μεταφορά ιματισμού και την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Διαχείριση κρούσματος σε αθλούμενους και προσωπικό:
Ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό: https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/COVID19-lixi-karantinas-apomonosis.pdf

Διευκρινίζουμε εδώ ότι η χρήση αποτελέσματος αρνητικού Self Test, δεν είναι αποδεκτή.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις συμμετοχής στους αγώνες, ισχύουν και για τους εθελοντές της διοργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα (Σταθμοί, Γραμματεία, υποδοχή, κλπ).

Σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης (Γραμματεία, τερματισμούς, σταθμούς ανεφοδιασμού κλπ) και για ολόκληρο το διάστημα του διήμερου των αγώνων, θα υπάρχουν με ευθύνη της διοργάνωσης, αντισηπτικά και μάσκες μιας χρήσης, με δωρεάν παροχή προς αθλητές και εθελοντές.

 

REGISTRATION & ENTRY FEE ALERT!

  •  #TIHIORACE  Αγώνες:
    Προθεσμία εγγραφής & εξόφλησης 20/09/2021
  •  #ULTRA TIHIORACE  Αγώνες:
    Προθεσμία εγγραφής & εξόφλησης 30/09/2021
  •  #MOUNTAIN BIKE  Αγώνες:
    Προθεσμία εγγραφής & εξόφλησης 17/10/2021

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σε όλους τους αγώνες Tihorace 2021 θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την περίοδο πραγματοποίησης των αγώνων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE