Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο X-Ultra 186χλμ. και Ultra 75 χλμ.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τους αγώνες «X-Ultra 186χλμ. και Ultra 75χλμ.», που διοργανώνει το «Tihiorace» από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όπως έχει ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή κλείνουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, οπότε και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα εγγραφών.

Οι δρομείς έχουν μπροστά τους την πρόκληση του «X-Ultra Tihio», ενός απαιτητικού αγώνα 186χλμ., που θα πάρει εκκίνηση την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 09:00 το πρωί από το χωριό Αθανάσιος Διάκος που βρίσκεται στους πρόποδες Βαρδουσίων, με τα υψομετρικά να αγγίζουν τα 11.000 μέτρα.

Παράλληλα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και αγώνας 75χλμ. Δελφοί- Τείχιο, με εκκίνηση στις 18:00, όπου εκεί τα υψομετρικά είναι στα 3.300 μέτρα.

Ένα γεμάτο τετραήμερο εκδηλώσεων (17-20 Οκτωβρίου) με την «Tihiorace» να περιμένει τους δρομείς να ζήσουν τις εμπειρίες και τις εικόνες που δημιουργούν οι περιοχές που διεξάγονται οι δύο αγώνες.

Στο φετινό αγώνα «X-Ultra» υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο για τους δρομείς, καθώς εκτός του ότι εντάχθηκε για άλλη μια χρονιά στο καλεντάρι της ITRA (Ανεξάρτητη ομοσπονδία αγώνων βουνού), θα έχει τους δικούς του βαθμούς.

Η International Trail Running Association δίνει 6 βαθμούς στους τερματίσαντες. Βαθμοί που μπορούν να προστεθούν στο αγωνιστικό «προφίλ» ενός δρομέα και να τρέξει σε άλλους απαιτητικούς αγώνες στο εξωτερικό, όπου χρειάζονται τουλάχιστον 8 βαθμοί.

 

Μάθετε πληροφορίες για τον αγώνα «X-Ultra 186χλμ.», αλλά και τον αγώνα «Ultra 75χλμ.» στο www.tihiorace.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται, μπείτε και γραφτείτε, ζήστε την εμπειρία της διοργάνωσης και κερδίστε τους βαθμούς.

 

 

 

                                                                                               

 

 

 

       

ΝΕΑ

TIHIORACE

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE