Ultra Tihiorace 160Km και 75Km (19/10/2019)

 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΔΕΛΦΟΙ – ΤΕΙΧΙΟ

Πολύδροσο – Χ.Κ. Παρνασσού – Λιάκουρα – Γεροντόβραχος – Δελφοί – Σερνικάκι – Αγ. Ευθυμία – Βουνιχώρα – Μαλανδρίνο – Βράιλα – Ποτιδάνεια – Παλαιοξάρι - Τείχιο

Εκτός από τους αγώνες της άνοιξης στο Τείχιο κάθε φθινόπωρο διοργανώνεται και ένας αγώνας υπεραπόστασης (ultra). Για πρώτη χρονιά το 2017 η διαδρομή ήταν 75χλμ. και ένωνε το Τείχιο με τους Δελφούς από αρχαίο μονοπάτι. Απώτερος στόχος είναι το 2020 να έχουν ενωθεί όλα τα μονοπάτια της περιοχής σε έναν μεγάλο κύκλο που θα περιλαμβάνει τα τρία μεγάλα βουνά. Η Γκιώνα τα Βαρδούσια και ο Παρνασσός αγγίζουν τα 2500μ. σε ύψος και είναι από τα πιο «άγρια» της χώρας μας. Η τελική διαδρομή θα είναι περίπου 250χλμ. και θα περνά από όλες τις κορυφές τους.

Για το 2018 προστέθηκε ο Παρνασσός και η διαδρομή έγινε 112χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο γραφικό Πολύδροσο (υψόμετρο 380μ.) στους πρόποδες του Παρνασσού και πλάι στην κοιλάδα του Βοιωτικού Κηφισού. Το Εθνικό Μονοπάτι 22 θα αποτελέσει την πρώτη ανάβαση και θα οδηγήσει τους αθλητές στο Χ.Κ. Παρνασσού στο 12ο χλμ. Χωματόδρομος και στη συνέχεια μονοπάτι θα οδηγήσει στη βάση του κώνου της Λιάκουρας (Λυκώρεια κατά την αρχαιότητα). Η ανάβαση στην κορυφή (18ο χλμ.) θα γίνει από κοινό μονοπάτι με την κατάβαση. Τα 2457μ. είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής και με απίστευτη θέα προς το βορά. Έπειτα θα συνεχίσουμε δυτικά από σχεδόν ασαφές μονοπάτι προς το Γεροντόβραχο που με τα 2367μ. είναι η δεύτερη ψηλότερη κορυφή. Η θέα επίσης εντυπωσιακή αλλά προς το νότο και τον κόλπο της Ιτέας.

Η κατάβαση αρχικά έχει βόρεια κατεύθυνση μέχρι το 22,9χλμ. όπου στρεφόμαστε δυτικά πλησιάζοντας στο μικρό χιονοδρομικό του Αθηναϊκού Συλλόγου. Αφού προσπεράσουμε φτάνουμε στο Καταφύγιο Δέφνερ στο 24,5χλμ. Από εδώ θα εισέλθουμε σε ελατοσκέπαστο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στα Λιβάδια Αράχοβας. Στο 29χλμ. περνάμε κάθετα τον ασφαλτόδρομο και ακολουθούμε χωματόδρομο που θα μας οδηγήσει δυτικά προς το Δασικό Φυλάκιο (κάτω από το Κωρύκειο Άνδρο). Στο 33ο χλμ. αρχίζει ξανά ήπια κατηφορικό χωμάτινο μονοπάτι. Στο 37,5χλμ. ξεκινά το αρχαίο πετρόχτιστο μονοπάτι που είναι αρκετά φαρδύ και με θέα τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Επίσης εντυπωσιακή και η κοιλάδα του Πλειστού ποταμού με τους ελαιώνες μέχρι τη θάλασσα.

Το μονοπάτι που ακολουθούμε είναι το Ευρωπαϊκό Ε4 και μας οδηγεί στο κέντρο των Δελφών (40,5χλμ.). Από εκεί θα ακολουθήσουμε επίσης αρχαίο μονοπάτι προς το χωριό Χρυσό (43χλμ.). Συνεχίζουμε κατηφορικά σε χωμάτινο μονοπάτι και φτάνουμε στον ελαιώνα στο 45,5χλμ. όπου και το χαμηλότερο υψόμετρο της διαδρομής μας (40μ.) Από ήπιους μικρούς τρακτερόδρομους (που χρησιμεύουν μόνο για τη συλλογή του ελαιοκάρπου) θα διασχίσουμε τον ελαιώνα και ανεβούμε σταδιακά μέχρι το χωριό Σερνικάκι (52χλμ.). Από εδώ ανηφορικό μονοπάτι θα μας οδηγήσει σε ένα στήθωμα από κάθετα βράχια. Το μόνο πέρασμα είναι οι γνωστές «Πόρτες» (54χλμ.) από όπου θα διέλθουμε στον μικρό κάμπο της Αγ. Ευθυμίας. Το παλιό μονοπάτι έχει γίνει πια μικρός χωματόδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του και μας οδηγεί στο χωριό Αγ. Ευθυμία (57χλμ.) με ήπια ανηφόρα.

Κατηφορίζουμε στον πάτο του χωριού και από χωματόδρομο με ξερολιθιές εκατέρωθεν εισερχόμαστε στον κάμπο «Γαρδίκι». Σύντομα μπαίνουμε σε ρεματιά με το μονοπάτι να είναι σχεδόν επίπεδο. Στο 63χλμ. περνάμε ασφαλτόδρομο και στο 64χλμ. φτάνουμε στο κέντρο της Βουνιχώρας.

Από εδώ ξεκινά μια επίπονη ανάβαση στο όρος Κοκκινάρι (τμήμα του όρους Γκιώνα). Για ένα χιλιόμετρο ακολουθούμε άσφαλτο και στα τελευταία σπίτια στρίβουμε δεξιά σε μικρό ανηφορικό αγροτικό δρόμο. Μετά από 500μ. τον αφήνουμε και ακολουθούμε μονοπάτι μέσα σε ρεματιά. Κατά διαστήματα συναντάμε το χωματόδρομο. Στο 70χλμ. φθάνουμε στο ψηλότερο σημείο στα 1310μ. με εξαιρετική θέα τη λίμνη του Μόρνου. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε σε μικρό δασικό δρόμο και έπειτα σε μονοπάτι. Από το 70,7χλμ. μέχρι και το 72χλμ. θα συναντήσουμε το πιο τεχνικό μονοπάτι της διαδρομής. Το τερέν είναι σαθρό και απαιτείτε προσοχή κατά την κατάβαση καθώς η κλίση είναι σχετικά έντονη. Βγαίνουμε σε ασφάλτινο δρόμο και στρίβουμε δεξιά (βόρεια) για να φτάσουμε στο κέντρο του Μαλανδρίνου (72,4χλμ. και 600μ. υψόμετρο).

Ακολουθεί μια εύκολη διάσχιση του κάμπου του Μαλανδρίνου. Κατηφορίσουμε από το χωριό προς τον κάμπο και περνάμε κάθετα την Παλιά Εθνική Οδό Ιτέας – Λιδορικίου. Μικρός αγροτικός δρόμος θα μας οδηγήσει σε μονοπάτι μέχρι το χωριό Βραίλα (78,2χλμ. με υψόμετρο 550μ.).

Ακολουθούμε την άσφαλτο για ένα κατηφορικό χιλιόμετρο με νότια κατεύθυνση. Στρίβουμε δεξιά (δυτικά) ανηφορίζοντας σε χωματόδρομο. Μπροστά μας δυο λόφοι (Βούνι και Αετοβούνι) «φράζουν» το δρόμο. Ανάμεσά τους το ρέμα Βαθύρεμα. Στη νότια όχθη του ρέματος ένα εντυπωσιακό μονοπάτι έχει σκαλιστεί από τα αρχαία χρόνια και δίνει διέξοδο προς την ορεινή Δωρίδα. Τρέχουμε δίπλα στο ρέμα από το 81χλμ. μέχρι και το 83,5χλμ. Εκεί στρίβουμε βόρεια (δεξιά) και με έντονη ανηφόρα θα φτάσουμε σε χωματόδρομο μετά από ένα χιλιόμετρο. Για άλλο ένα χιλιόμετρο ακολουθούμε το χωματόδρομο και τον αφήνουμε για μονοπάτι που θα μας ανεβάσει στην ανώνυμη κορυφή 1178μ. με το ξωκλήσι της Παναγιάς και τη θέα της λίμνη του Μόρνου. Εδώ είμαστε στο 86χλμ.

Η κατάβαση από την κορυφή είναι όμορφο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στη Ράχη Μπούχωρη (87,5χλμ.) πάνω από τα χωριά Μηλιά και Στύλια (σε υψόμετρο 1000μ.) Το διάσελο αυτό έχει όμορφη θέα προς όλα τα γύρο βουνά αλλά και τη θάλασσα της Ερατεινής. Από εδώ ξεκινά και η τελευταία μεγάλη ανάβαση του αγώνα. Το εκπληκτικό δρυοδάσος της περιοχής σίγουρα θα την κάνει να φανεί πιο εύκολη. Το ήπιο χωμάτινο μονοπάτι θα μας οδηγήσει στο 91,5χλμ. σε χωματόδρομο. Τον ακολουθούμε περνώντας από την πρώτη ανεμογεννήτρια. Αμέσως μετά ξαναπιάνουμε το μονοπάτι σε αλπικό πια τερέν. Στο 93,6χλμ. έχουμε φτάσει στη κορυφή από το όρος Τρίκορφα με υψόμετρο 1530μ. Η θέα εντυπωσιακή προς τα μεγάλα βουνά της Ρούμελης (Γκιώνα, Βαρδούσια) αλλά και προς τον Κορινθιακό κόλπο στα νότια και τα βουνά της Πελοπονήσσου (Χελμός, Ζήρεια, Ερύμανθος, Παναχαικό).

Ένα υπέροχο κατηφορικό μονοπάτι μέσα στα έλατα δίνει τη δυνατότητα για μεγάλες ταχύτητες σε όσους έχουν δυνάμεις. Μικρή ανηφόρα οδηγεί στο ξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε πάλι σε κατηφόρα. Φτάνουμε στο χωριό Ποτιδάνεια στο 100χλμ. (υψόμετρο 815μ.)

Ανηφορίζουμε σε καλογραμμένο μονοπάτι που μας βγάζει σε τσιμεντένια δεξαμενή (101,3χλμ. & υψόμετρο 1054μ.) Εκεί μπαίνουμε δεξιά (δυτικά) σε μονοπάτι που έχει μικρές ανηφοροκατηφόρες. Κινούμαστε μέσα σε όμορφο δάσος με δρυς και πεύκα. Μετά από 4χλμ. συναντάμε κεντρικό χωματόδρομο. Έπειτα από 200μ. μας οδηγεί δεξιά σε μικρό παλιό χωματόδρομο. Μια εύκολη και γρήγορη κατηφόρα μας οδηγεί στο χωριό Παλιοξάρι στο 106,5χλμ. (υψόμετρο 720μ.).

Ακολουθούμε άσφαλτο μέσα στο χωριό και μετά ένας συνδυασμός από μονοπάτια και δασικούς δρόμους μας οδηγεί στο χωριό Τείχιο (109,8χλμ. & υψόμετρο 580μ.) Λίγο μετά το χωριό ένα ακόμα όμορφο φλατ μονοπάτι θα μας οδηγήσει στον τελικό χωματόδρομο. Ανηφορικός όμως μας οδηγεί στο «Θεατράκι» που είναι και ο τερματισμός μετά από 112 κουραστικά αλλά όμορφα χιλιόμετρα!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για κατέβασμα σε gps πατήστε εδώ

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ 112 ΚΜ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ – ΔΕΛΦΟΙ – ΤΕΙΧΙΟ:

  • Ώρα έναρξης του αγώνα είναι 11.00 πμ.
  • Η εκκίνηση θα δοθεί από το χωρίο Πολύδροσο Φωκίδας.
  • Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προτίθεται να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμμετέχοντες.
  • Η οργανωτική επιτροπή θα βάλει πούλμαν από Αθήνα για Πολύδροσο το Σάββατο 20-10-2018 (ώρα αναχώρησης και τόπος θα ανακοινωθούν σύντομα).
  • Επίσης θα υπάρχει πούλμαν από Τείχιο για Πολύδροσο το Σάββατο ήμερα έναρξης του αγώνα για όποιον επιθυμεί να έρθει με ΙΧ και να το αφήσει στο Τείχιο.
  • Μέτα το πέρας του αγώνα αθλητές θα φιλοξενηθούν στο Τείχιο μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και να γίνουνε οι απονομές.
  • Γεύμα μετά το τέλος του αγώνα.
  • Μέτα το πέρας του αγώνα δεν θα υπάρχει μεταφορά από Τείχιο για Πολύδροσο.
  • Πλήρες πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούνε σύντομα.

Ο αγώνας Ultra Tihiorace 112 km αξιολογήθηκε από την International Trail Running Association (ITRA) με 5 ITRA points στο σύστημα αξιολόγησης.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΛΜ.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΗ

ΧΛΜ.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ

Μ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΞΤΡΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

 

 

400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 1

ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ

8,5

8,5

1390

 

ΑΣΦΑΛΤΟΣ

ΠΗΓΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 2

Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

12,5

4

1850

 

ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΟΡΥΦΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

18

 

2457

 

ΚΟΡΥΦΗ

ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 3

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

24,5

12

1770

 

ΑΣΦΑΛΤΟΣ

 

ΚΑΤΑΦΥΓΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 4

ΛΙΒΑΔΙ

29

4,5

1105

 

ΑΣΦΑΛΤΟΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 5

ΔΕΛΦΟΙ

40,3

 

580

 

ΚΕΝΤΡΟ

 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 6

ΧΡΥΣΟ

43,3

3

215

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 7

ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ

52

9,9

125

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 8

ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΑ

56,7

4,9

445

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 9

ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ

64

7,4

690

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 10

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ

72,5

8,3

590

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 11

ΒΡΑΙΛΑ

78,2

5,5

510

 

ΤΑΒΕΡΝΑ -ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΡΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 12

ΜΠΟΥΧΩΡΗ

88,2

9,6

995

 

ΞΩΚΛΗΣΙ ΠΡ. ΗΛΙΑ

 

ΣΤΥΛΙΑ ή ΜΗΛΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΤΡΙΚΟΡΦΑ

93

 

1500

 

 

ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 13

ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑ

100

5,8

815

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΗΓΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 14

ΠΑΛΙΟΞΑΡΙ

106,5

6,7

690

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΠΗΓΗ

ΦΩΤΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 15

ΤΕΙΧΙΟ

109,6

3,1

570

 

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΕΙΧΙΩΤΕΣ

ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΕΙΧΙΟ

112,5

2,8

653

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΥΠΑ 1

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

ΔΕΛΦΟΙ

40,3ΧΛΜ

 

 

ΧΡΥΣΙΚΟΣ

 

 

ΣΚΟΥΠΑ 2

ΔΕΛΦΟΙ

ΒΡΑΙΛΑ

78,2ΧΛΜ

 

 

ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΑΣ

 

 

ΣΚΟΥΠΑ 3

ΒΡΑΙΛΑ

ΤΕΡΜΑ

112ΧΛΜ

 

 

ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ

 

 

ΕΠΟΠΤΗΣ

ΤΕΙΧΙΟ

ΔΕΛΦΟΙ

75ΧΛΜ

 

 

ΠΡΑΤΙΛΑΣ

 

1 ΟΧΗΜΑ

Β ΕΠΟΠΤΕΣ

ΤΕΙΧΙΟ

ΔΕΛΦΟΙ

75ΧΛΜ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΧΙΝΑ

 

1 ΟΧΗΜΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Α

ΔΕΛΦΟΙ

ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ

64ΧΛΜ

 

 

ΕΟΔ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 

1 ΟΧΗΜΑ

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Β

ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ

ΤΕΡΜΑ

112ΧΛΜ

 

 

ΕΟΔ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 

1 ΟΧΗΜΑ

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΛΜ.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΗ

ΧΛΜ.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ

Μ.

ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

ΑΝΟΙΓΜΑ

ΣΤ.ΑΝ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΣΤ.ΑΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

 

 

400

0:00

0:00

0:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 1

ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ

8,5

8,5

1390

 

01:10

02:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 2

Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

12,5

4

1850

 

01:30

03:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΟΡΥΦΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

18

 

2457

 

02:20

05:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 3

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

24,5

12

1770

 

03:00

07:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 4

ΛΙΒΑΔΙ

29

4,5

1105

 

03:30

08:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 5

ΔΕΛΦΟΙ

40,3

11,3

580

11:00

05:10

11:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 6

ΧΡΥΣΟ

43,3

3

215

 

05:30

11:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 7

ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ

52

8,7

125

 

06:50

12:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 8

ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΑ

56,7

4,7

445

14:00

7:30

14:00

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 9

ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ

64

7,3

690

 

08:30

15:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 10

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ

72,5

8,5

590

 

09:40

18:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 11

ΒΡΑΙΛΑ

78,2

5,7

510

19:30

10:10

19:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 12

ΜΠΟΥΧΩΡΗ

88,2

10

995

 

11:30

22:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΤΡΙΚΟΡΦΑ

93

 

1500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 13

ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑ

100

11,8

815

25

13:00

25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 14

ΠΑΛΙΟΞΑΡΙ

106,5

6,5

690

 

14:00

26:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤ.ΑΝ. 15

ΤΕΙΧΙΟ

109,6

3,1

570

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΕΙΧΙΟ

112,5

6

653

28

15:00

28

 

 

T-SHIRTS #ULTRATIHIORACE

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση. Μοναδικά μονοπάτια σε ένα μαγευτικό τοπίο. Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε μαζί μας!

#TIHIORACE